Keresés

Menü

A kilépő pop-up jelentése, jellemzése és magyarázata a Máté Balázs online marketing specialista által összeállított szakszótárban.

Marketing Professzorok

Kilépő pop-up


Egy olyan Pop-up, amely akkor jelenik meg, amikor a látogató megpróbálja elhagyni a webhelyet anélkül, hogy elvégzett volna egy olyan cselekvést, ami az adott webhely célja lett volna (például termékvásárlás, email listára való feliratkozás, stb.)

 

A kilépő pop-up feladata

 

A kilépő pop-upok feladata hogy megragadják a távozó látogató figyelmét, és egy alternatív ajánlatot kínáljanak neki, ami különbözik az oldal eredeti ajánlatától (amit ezek szerint a látogató nem talált elég vonzónak, hogy végrehajtsa a kívánt cselekvést). Hogy a távozó látogatókat meggyőzzék, a kilépő pop-upok általában valamilyen erős ösztönzést tartalmaznak az alternatív ajánlat elfogadására. Ez az alternatív ajánlat lehet egy árengedmény, vagy egy kisebb ajándék mondjuk egy email listára való feliratkozásért cserébe.
 

címkék:
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!