Kilépő pop-up kifejezés magyarázata

Keresés

Menü

A kilépő pop-up jelentése, jellemzése és magyarázata a Máté Balázs online marketing specialista által összeállított szakszótárban.

Marketing Professzorok

Kilépő pop-up


Egy olyan Pop-up, amely akkor jelenik meg, amikor a látogató megpróbálja elhagyni a webhelyet anélkül, hogy elvégzett volna egy olyan cselekvést, ami az adott webhely célja lett volna (például termékvásárlás, email listára való feliratkozás, stb.)

 

A kilépő pop-up feladata

 

A kilépő pop-upok feladata hogy megragadják a távozó látogató figyelmét, és egy alternatív ajánlatot kínáljanak neki, ami különbözik az oldal eredeti ajánlatától (amit ezek szerint a látogató nem talált elég vonzónak, hogy végrehajtsa a kívánt cselekvést). Hogy a távozó látogatókat meggyőzzék, a kilépő pop-upok általában valamilyen erős ösztönzést tartalmaznak az alternatív ajánlat elfogadására. Ez az alternatív ajánlat lehet egy árengedmény, vagy egy kisebb ajándék mondjuk egy email listára való feliratkozásért cserébe.
 

címkék:
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!