Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

A kilépő pop-up jelentése, jellemzése és magyarázata a Máté Balázs online marketing specialista által összeállított szakszótárban.

Marketing Professzorok

Kilépő pop-up


Egy olyan Pop-up, amely akkor jelenik meg, amikor a látogató megpróbálja elhagyni a webhelyet anélkül, hogy elvégzett volna egy olyan cselekvést, ami az adott webhely célja lett volna (például termékvásárlás, email listára való feliratkozás, stb.)

 

A kilépő pop-up feladata

 

A kilépő pop-upok feladata hogy megragadják a távozó látogató figyelmét, és egy alternatív ajánlatot kínáljanak neki, ami különbözik az oldal eredeti ajánlatától (amit ezek szerint a látogató nem talált elég vonzónak, hogy végrehajtsa a kívánt cselekvést). Hogy a távozó látogatókat meggyőzzék, a kilépő pop-upok általában valamilyen erős ösztönzést tartalmaznak az alternatív ajánlat elfogadására. Ez az alternatív ajánlat lehet egy árengedmény, vagy egy kisebb ajándék mondjuk egy email listára való feliratkozásért cserébe.
 

címkék:

Egy sikeres közösségi influencer marketing kampány 6 alapvető lépése

2018-12-15

A digitális média fejlődésével egyre több olyan marketingeszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek 10-20 évvel ezelőtt még elképzelhetetlenek lettek volna. Ilyen többek között a közösségi influencer marketing is. De mit is jelent pontosan ez a kifejezés?

Amit a linképítésről egy marketingesnek mindenképpen tudnia kell 2019-ben

2018-12-14

Három dolog biztos az életben: a halál, az adók és az, hogy a visszahivatkozások még mindig a Google legfontosabb keresőrangsorolási szempontjai közé tartoznak. Egyre nehezebb azonban ilyeneket szerezni. De mégis kell. Mit tehetsz tehát 2019-ben a linkmarketingben? Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!