Keresés

Menü

A kifelé mutató hivatkozás, azaz az External Link jelentése, jellemzése és magyarázata a Máté Balázs online marketing szaktanácsadó által készített szakszótárban

Marketing Professzorok

Kifelé mutató hivatkozás


Azokat a linkeket nevezzük kifelé mutató hivatkozásoknak, amelyek egy másik webhelyre (tehát másik domain-re) mutatnak. Egy befelé mutató hivatkozás ezzel szemben egy adott webhelyen belüli másik weboldalra mutat.

 

Például a https://www.matebalazs.hu/ webhelyen elhelyezett https://www.matebalazs.hu/marketing-szotar.html hivatkozás befelé mutat, míg az ugyanitt elhelyezett https://www.google.hu hivatkozás kifelé mutatónak számít.
 

címkék: Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!