Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Az intelligens árképzés jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Intelligens árképzés


Ez a kifejezés a Google politikáinak 2006-os módosításához kapcsolódik, ami az AdWords hirdetőket és AdSense közvetítőket érintette.

 

Az intelligens árképzés bevezetése előtt egy kulcsszó CPC-je változatlan maradt, függetlenül attól, hogy a hirdetés a Google találati oldalán, vagy a megjelenítési hálózat egyik külső webhelyén jelent meg.

 

Az intelligens árképzéssel a Google engedményt adott a hirdetőknek, ugyanis egyre inkább egyértelművé vált, hogy a találati oldalakról származó forgalom jobb minőségűnek számít a hirdetők számára, vagyis jobb konverziós arányok érhetők el vele. A változtatás lényege az volt, hogy a hirdetők lehetőséget kaptak különböző licitet megadni egy AdWords kampányon belül a találati oldalakon és a külső webhelyeken megjelenő hirdetésekre.
 

címkék:

4 growth hacking technika, amikkel a rangsorolás élére juthatsz

2018-12-13

A Growth Hacking leghatékonyabb technikája a keresőoptimalizálás. Ugyanakkor a szimpla SEO nem elég ahhoz, hogy elérd azt a szintet, amit Growth Hackingnek hívunk. Mi kell ehhez? Mutatjuk!

Éttermek rangsorolása a Google Térképen

2018-12-10

Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért épp az a három létesítmény jelenik meg a Google Térkép találatok között, valahányszor rákeresel egy város éttermeire? Szeretnél te is bejutni az áhított három közé, hogy minél több kereső felhasználó lássa meg nevedet, valahányszor étkezési...

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!