Keresés

Menü

Az intelligens árképzés jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok
Már csatlakoztam Köszi, most nem

Intelligens árképzés


Ez a kifejezés a Google politikáinak 2006-os módosításához kapcsolódik, ami az AdWords hirdetőket és AdSense közvetítőket érintette.

 

Az intelligens árképzés bevezetése előtt egy kulcsszó CPC-je változatlan maradt, függetlenül attól, hogy a hirdetés a Google találati oldalán, vagy a megjelenítési hálózat egyik külső webhelyén jelent meg.

 

Az intelligens árképzéssel a Google engedményt adott a hirdetőknek, ugyanis egyre inkább egyértelművé vált, hogy a találati oldalakról származó forgalom jobb minőségűnek számít a hirdetők számára, vagyis jobb konverziós arányok érhetők el vele. A változtatás lényege az volt, hogy a hirdetők lehetőséget kaptak különböző licitet megadni egy AdWords kampányon belül a találati oldalakon és a külső webhelyeken megjelenő hirdetésekre.
 

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!