Intelligens árképzés magyarázata

Keresés

Menü

Az intelligens árképzés jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Intelligens árképzés


Ez a kifejezés a Google politikáinak 2006-os módosításához kapcsolódik, ami az AdWords hirdetőket és AdSense közvetítőket érintette.

 

Az intelligens árképzés bevezetése előtt egy kulcsszó CPC-je változatlan maradt, függetlenül attól, hogy a hirdetés a Google találati oldalán, vagy a megjelenítési hálózat egyik külső webhelyén jelent meg.

 

Az intelligens árképzéssel a Google engedményt adott a hirdetőknek, ugyanis egyre inkább egyértelművé vált, hogy a találati oldalakról származó forgalom jobb minőségűnek számít a hirdetők számára, vagyis jobb konverziós arányok érhetők el vele. A változtatás lényege az volt, hogy a hirdetők lehetőséget kaptak különböző licitet megadni egy AdWords kampányon belül a találati oldalakon és a külső webhelyeken megjelenő hirdetésekre.
 

címkék:
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!