Index magyarázata az online marketing szakszótárban

Keresés

Menü

Az index jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Index


A keresőmotorok összegyűjtött információi, amelyek között a felhasználók kereshetnek. A robotokat (más néven crawlker vagy spider) alkalmazó keresőmotorok esetén az index általában olyan weboldal másolatokból áll, amelyeket a robotok készítettek azok átvizsgálása során.

 

Index más értelmezése

A linkgyűjtő oldalak nyilvántartását is nevezhetjük indexeknek, azonban ezeket nem robotok, hanem az oldalt szerkesztő személyek kezelik és készítik el.

címkék: Online marketing, SEO, keresőoptimalizálás
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!