Keresés

Menü

Mi az a hírcsoport? Mit jelent, és mit tartalmaz maga a fogalom? Mi a definíciója, és mit kell róla tudnod? Olvasd el magyarázatát és leírását a szakszótárból!

Marketing Professzorok

Hírcsoport


A hírcsoport egy online üzenetek küldésére létrehozott csoport, amelyhez több felhasználó több helyről is hozzászólhat. A hírcsoportok sokban hasonlítanak a fórumokhoz. Az igazi különbség a technikai megvalósításban rejlik, ugyanis a hírcsoportok az úgynevezett Usenet hálózatához tartoznak, nem pedig a World Wide Webhez (WWW). Ez azt jelenti, hogy a hírcsoportok nem érhetőek el az internetről. Egy hírcsoport csak egy különleges hírolvasó segítségével tekinthető meg és kommentelhető.

Egykor több ezernyi hírcsoport létezett, amelyek bármilyen témában működhettek. 
 

címkék: Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!