Hírcsoport definíciója az online marketing szakszótárban

Keresés

Menü

Mi az a hírcsoport? Mit jelent, és mit tartalmaz maga a fogalom? Mi a definíciója, és mit kell róla tudnod? Olvasd el magyarázatát és leírását a szakszótárból!

Marketing Professzorok

Hírcsoport


A hírcsoport egy online üzenetek küldésére létrehozott csoport, amelyhez több felhasználó több helyről is hozzászólhat. A hírcsoportok sokban hasonlítanak a fórumokhoz. Az igazi különbség a technikai megvalósításban rejlik, ugyanis a hírcsoportok az úgynevezett Usenet hálózatához tartoznak, nem pedig a World Wide Webhez (WWW). Ez azt jelenti, hogy a hírcsoportok nem érhetőek el az internetről. Egy hírcsoport csak egy különleges hírolvasó segítségével tekinthető meg és kommentelhető.

Egykor több ezernyi hírcsoport létezett, amelyek bármilyen témában működhettek. 
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!