Keresés

Menü

Hibás hivatkozás, azaz a Broken Link jelentése, jellemzése és értelmezése az online marketing szakszótárban!

Marketing Professzorok

Hibás hivatkozás


Azok a hivatkozások minősülnek hibásoknak, amelyek már nem érvényesek, és rájuk kattintva nem a kijelölt URL-re, hanem egy úgynevezett 404-es hibaoldalra („Az oldal nem található”) jutunk el. Ezt egy egyszerű elírás is okozhatja, de előfordulhat, hogy az oldal, amelyre a hivatkozás mutat már nem létezik, vagy más címre helyezték át.

 

A keresőmotorok nem kedvelik hibás hivatkozásokat, és az ilyen linkeket tartalmazó oldalak lejjebb csúszhatnak a rangsorolásban. A webmesterek számára fontos feladat tehát, hogy minél előbb orvosoljanak minden hibás hivatkozásból adódó problémát. Szerencsére ezt a feladat a legtöbb rendszerben nem kell manuálisan megoldani, a hibás linkeke felkeresésére több eszköz is létezik.
 

címkék: Hatékony honlapüzemeltetés, SEO, keresőoptimalizálás
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!