Mit értünk hibás hivatkozás alatt?

Keresés

Menü

Hibás hivatkozás, azaz a Broken Link jelentése, jellemzése és értelmezése az online marketing szakszótárban!

Marketing Professzorok

Hibás hivatkozás


Azok a hivatkozások minősülnek hibásoknak, amelyek már nem érvényesek, és rájuk kattintva nem a kijelölt URL-re, hanem egy úgynevezett 404-es hibaoldalra („Az oldal nem található”) jutunk el. Ezt egy egyszerű elírás is okozhatja, de előfordulhat, hogy az oldal, amelyre a hivatkozás mutat már nem létezik, vagy más címre helyezték át.

 

A keresőmotorok nem kedvelik hibás hivatkozásokat, és az ilyen linkeket tartalmazó oldalak lejjebb csúszhatnak a rangsorolásban. A webmesterek számára fontos feladat tehát, hogy minél előbb orvosoljanak minden hibás hivatkozásból adódó problémát. Szerencsére ezt a feladat a legtöbb rendszerben nem kell manuálisan megoldani, a hibás linkeke felkeresésére több eszköz is létezik.
 

címkék: Hatékony honlapüzemeltetés, SEO, keresőoptimalizálás
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!