Keresés

Menü

Mit jelent az eltakarás az online világban? Mikor van rá szükség? Mikor használjuk? Eltakarás, vagy Cloaking meghatározása, értelmezése és magyarázata a marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Eltakarás


Eltakarás magyarázata

 

Eltakarásnak, vagy Cloakingnak nevezzük, amikor egy weboldalból más verziót mutatunk a felhasználónak, és mást a keresőmotorok által küldött vizsgáló eszközöknek.

 

Eltakarás szabályozása

A legtöbb keresőmotor rendkívüli szabályokat ír elő a nem jóváhagyott eltakarásokkal kapcsolatban. A szabályzatok könnyedén megbüntethetik vagy akár ki is tilthatják az adott kereső találati listájából.

 

Cloaking jóváhagyása

 

Az eltakarást csak ritkán hagyják jóvá, azaz csak olyan esetben, amikor az eltakarási jóváhagyást igénylő weboldal képes megmagyarázni, hogy miért szeretne élni ezzel a lehetőséggel.

címkék: Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!