Eltakarás, cloaking jelentése

Keresés

Menü

Mit jelent az eltakarás az online világban? Mikor van rá szükség? Mikor használjuk? Eltakarás, vagy Cloaking meghatározása, értelmezése és magyarázata a marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Eltakarás


Eltakarás magyarázata

 

Eltakarásnak, vagy Cloakingnak nevezzük, amikor egy weboldalból más verziót mutatunk a felhasználónak, és mást a keresőmotorok által küldött vizsgáló eszközöknek.

 

Eltakarás szabályozása

A legtöbb keresőmotor rendkívüli szabályokat ír elő a nem jóváhagyott eltakarásokkal kapcsolatban. A szabályzatok könnyedén megbüntethetik vagy akár ki is tilthatják az adott kereső találati listájából.

 

Cloaking jóváhagyása

 

Az eltakarást csak ritkán hagyják jóvá, azaz csak olyan esetben, amikor az eltakarási jóváhagyást igénylő weboldal képes megmagyarázni, hogy miért szeretne élni ezzel a lehetőséggel.

címkék: Hatékony honlapüzemeltetés, Honlapkészítés, Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!