Keresés

Menü

Ismerd meg az egyszeri ajánlat jelentését és magyarázatát az online marketing szakszótárból!

Marketing Professzorok

Egyszeri ajánlat


Egy olyan marketing stratégia, amelynek célja intenzív nyomást gyakorolni a lehetséges vásárlóra, hogy az azonnal vásároljon valamit. Az egyszeri ajánlatok lényege és legalapvetőbb, legfontosabb része, hogy a látogató tiszta és egyértelmű figyelmeztetést kap arról, hogy kizárólag ez az egy lehetősége adódik egy termék megvásárolására, és ha most visszautasítja az ajánlatot, akkor soha többé nem élhet majd ezzel a lehetőséggel.

 

Mikor találkozhatunk egyszeri ajánlattal?

 

Az egyszeri ajánlatokat „Köszönjük vásárlását” típusú üzenetek mellett szokás feltüntetni, miután egy látogató megvásárolt egy terméket, feliratkozott egy hírlevélre, vagy regisztrált a webhelyre.
 

címkék: Marketing stratégia, Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!