Keresés

Menü

Kapuoldal, azaz a Doorway Page jelentése, jellemzése és magyarázata

Marketing Professzorok

Doorway Page


Doorway Page jelentése

 

Egy olyan oldal, amit úgy alakítottak ki, hogy jó rangsorolást kapjon (és ez által előnyös pozícióban jelenjen meg) a keresőmotorok találati oldalai között. Ezek az oldalak nem szolgáltatnak túl sok (vagy semennyi) hasznos információt a látogatóknak, általában csupán egy CTA (például: „Kattintson IDE az oldalra való belépéshez” található rajtuk, bizonyos esetekben a felhasználó egyszerűen automatikusan átirányításra kerül a kapuoldalról a nyitóoldalra.

 

Eltakarással (Cloaking) megoldható, hogy a felhasználó ne is lássa a kapuoldalt.
A keresőmotorok szabályzatai szigorú korlátozásokat írnak elő a kapuoldalakkal (és az eltakarással) kapcsolatban. A kapuoldalakat nem szabad összetéveszteni a teljesen más célt szolgáló landing oldalakkal.

címkék: Hatékony honlapüzemeltetés
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!