Kapuoldal, azaz a Doorway Page

Keresés

Menü

Kapuoldal, azaz a Doorway Page jelentése, jellemzése és magyarázata

Marketing Professzorok

Doorway Page


Doorway Page jelentése

 

Egy olyan oldal, amit úgy alakítottak ki, hogy jó rangsorolást kapjon (és ez által előnyös pozícióban jelenjen meg) a keresőmotorok találati oldalai között. Ezek az oldalak nem szolgáltatnak túl sok (vagy semennyi) hasznos információt a látogatóknak, általában csupán egy CTA (például: „Kattintson IDE az oldalra való belépéshez” található rajtuk, bizonyos esetekben a felhasználó egyszerűen automatikusan átirányításra kerül a kapuoldalról a nyitóoldalra.

 

Eltakarással (Cloaking) megoldható, hogy a felhasználó ne is lássa a kapuoldalt.
A keresőmotorok szabályzatai szigorú korlátozásokat írnak elő a kapuoldalakkal (és az eltakarással) kapcsolatban. A kapuoldalakat nem szabad összetéveszteni a teljesen más célt szolgáló landing oldalakkal.

címkék: Hatékony honlapüzemeltetés
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!