Linkgyűjtő oldalak (Directories - Directory)

Keresés

Menü

Direcitory - A linkgyűjtő oldalak jelentése, jellemzése és magyarázata szakemberektől.

Marketing Professzorok

Directory


Egy olyan keresőszolgáltatás, ahol különböző jellegű weboldalak (például bizonyos szolgáltatásokkal vagy termékekkel foglalkozó cégek) kerülnek listázásra személyes beküldés, adatgyűjtés vagy a kettő kombinációjának segítségével.

 

Milyenek ezek a linkgyűjtő oldalak?

Az oldalakhoz tartozik egy rövid leírás, vagy értékelés, és mindegyik egy releváns kategóriában kerül listázásra. Az oldalon elhelyezett hivatkozások egyrészt segítenek a SEO-ban, másrészt közvetlen forgalom is érkezhet róluk.

címkék: SEO, keresőoptimalizálás
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!