Keresés

Menü

Direcitory - A linkgyűjtő oldalak jelentése, jellemzése és magyarázata szakemberektől.

Marketing Professzorok
Már csatlakoztam Köszi, most nem

Directory


Egy olyan keresőszolgáltatás, ahol különböző jellegű weboldalak (például bizonyos szolgáltatásokkal vagy termékekkel foglalkozó cégek) kerülnek listázásra személyes beküldés, adatgyűjtés vagy a kettő kombinációjának segítségével.

 

Milyenek ezek a linkgyűjtő oldalak?

Az oldalakhoz tartozik egy rövid leírás, vagy értékelés, és mindegyik egy releváns kategóriában kerül listázásra. Az oldalon elhelyezett hivatkozások egyrészt segítenek a SEO-ban, másrészt közvetlen forgalom is érkezhet róluk.

címkék: SEO, keresőoptimalizálás
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!