Keresés

Menü

Ügyfélkapcsolat-kezelő (Customer Relationship Management – CRM) jelentése, jellemzése és haszna az online marketing világában.

Marketing Professzorok

CRM


CRM jelentése

Olyan szoftver, amely segít a nagyobb cégek ügyfeleinek nyilvántartásában, és az ügyfélkapcsolatok megjelenítésében, illetve ezek rendezésében.

 

Példa a CRM-re

Például lehet egy olyan adatbázis, amely részletes információkat tartalmaz az ügyfelekről, akik ez alapján egyszerűbben párosíthatók a különböző termékekkel vagy szolgáltatásokkal. Segítségével például azokat az ügyfeleket értesíthetjük az újdonságokról, akik számára azok relevánsnak számítanak.

címkék:
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!