Keresés

Menü

Ügyfélkapcsolat-kezelő (Customer Relationship Management – CRM) jelentése, jellemzése és haszna az online marketing világában.

Marketing Professzorok

CRM


CRM jelentése

Olyan szoftver, amely segít a nagyobb cégek ügyfeleinek nyilvántartásában, és az ügyfélkapcsolatok megjelenítésében, illetve ezek rendezésében.

 

Példa a CRM-re

Például lehet egy olyan adatbázis, amely részletes információkat tartalmaz az ügyfelekről, akik ez alapján egyszerűbben párosíthatók a különböző termékekkel vagy szolgáltatásokkal. Segítségével például azokat az ügyfeleket értesíthetjük az újdonságokról, akik számára azok relevánsnak számítanak.

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!