Mi az a vásárlói személyiség (Buyer Persona)?

Keresés

Menü

Mi az a vásárlói személyiség (Buyer Persona)? A marketing szakkifejezés leírása, magyarázata az online marketing szakszótárban, a marketing tanácsadó szerint.

Marketing Professzorok

Vásárlói személyiség (Buyer Persona)


Mi az a vásárlói személyiség (Buyer Persona)?

Vásárlói személyiség (Buyer Persona)

Egy olyan képzeletbeli személyiség, amely egy cég számára az ideális ügyfelet jelenti. Ezt a példaszemélyiséget számos marketing stratégia optimalizálásához használhatjuk. A vásárlói személyiséget általában vásárlói célok, az iparág elemzése, ügyféladatok, demográfiai adatok és természetes emberi viselkedés alapján szokás elkészíteni. Segítségével egy képet alkothatunk arról az ügyfélről, aki számára érdemes hirdetnünk, és ez alapján alakíthatjuk ki weboldalainkat, készíthetünk új tartalmakat és személyre szabhatunk minden más marketing-módszert is, hogy további növekedést érhessünk el.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!