Mit jelent az általános egyezés (Broad Match)?

Keresés

Menü

Mit jelent az általános egyezés (Broad Match)? Az online marketing kifejezés magyarázata, leírása az online marketing tanácsadó szerint.

Marketing Professzorok

Általános egyezés (Broad Match)


Mit jelent az általános egyezés (Broad Match)? 

Általános egyezés (Broad Match)

Ez az alapvető egyezési beállítás. Általános egyezés használata esetén a hirdetésünk minden alkalommal megjelenik, amikor a felhasználó az általunk megadott kulcsszavakra bármilyen formában rákeres. Ilyenkor a hirdetésünk megjelenhet akkor is, ha a felhasználó valamilyen rokonértelmű kifejezésre keres rá vagy éppen a kifejezések más variációira, de feltűnhet a kapcsolódó keresések között is.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!