Minden, amit a biztonságos rendelési űrlapról tudni akartál

Keresés

Menü

A biztonságos rendelési űrlap jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Biztonságos rendelési űrlap


Egy webhely titkosított oldala, amely lehetővé teszi felhasználók számára az online fizetést egy hackerektől, spyware-től és vírustámadásoktól védett környezetben – ezek általában ugyanis a felhasználók jelszavait és bankkártya adatait igyekeznek megszerezni.

 

Ahogy egyre több értékesítést kezdtek el lebonyolítani az interneten, úgy az online bűnözés is arányosan elterjedtebbé vált. Amennyiben egy értékesítési webhely nem képes meggyőzni a felhasználókat személyes adataik biztonságáról, a webhely számos lehetséges vásárlót veszíthet, mert azok nem merik majd megadni ezeket az adatokat.

 

Az SSL titkosítással rendelkező biztonságos rendelési űrlapok ilyen biztonságos környezetet kínálnak a veszélymentes értékesítések lebonyolításához.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!