Keresés

Menü

A biztonságos rendelési űrlap jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Biztonságos rendelési űrlap


Egy webhely titkosított oldala, amely lehetővé teszi felhasználók számára az online fizetést egy hackerektől, spyware-től és vírustámadásoktól védett környezetben – ezek általában ugyanis a felhasználók jelszavait és bankkártya adatait igyekeznek megszerezni.

 

Ahogy egyre több értékesítést kezdtek el lebonyolítani az interneten, úgy az online bűnözés is arányosan elterjedtebbé vált. Amennyiben egy értékesítési webhely nem képes meggyőzni a felhasználókat személyes adataik biztonságáról, a webhely számos lehetséges vásárlót veszíthet, mert azok nem merik majd megadni ezeket az adatokat.

 

Az SSL titkosítással rendelkező biztonságos rendelési űrlapok ilyen biztonságos környezetet kínálnak a veszélymentes értékesítések lebonyolításához.
 

címkék: Online marketing
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!