Mi az a Bing Reklámszerkesztő (Bing Ads Editor)?

Keresés

Menü

Mi az a Bing Reklámszerkesztő (Bing Ads Editor)? Az online marketing fogalom meghatározása, magyarázata az online marketing tanácsadó szerint.

Marketing Professzorok

Bing Reklámszerkesztő (Bing Ads Editor)


A Bing Ads Editor egy ingyenesen letölthető alkalmazás, amely lehetővé teszi a hirdetők számára a Bing Ads reklámkampányok kezelését.

 

Egyszerre akár több fiók is kezelhető, szinkronizált változtatásokkal, tételek mozgatásával vagy másolásával stb. Akár offline, tehát internetkapcsolat nélkül is használhatjuk.
 

címkék: Online marketing
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!