Keresés

Menü

Mi az a bannolás avagy a kitiltás a keresőoptimalizálás és mi a közösségi média marketing területén? A szó magyarázata, értelmezése a marketing tanácsadó szerint.

Marketing Professzorok

Bannolás


Kitiltva (Banned) / (Kitiltás = Bannolás)

Bannolás a keresőoptimalizálás területén

Bannolásról akkor beszélünk, amikor egy weboldal kitiltásra kerül egy keresőmotor találatai közül, mert az megsértette valamelyik tartalommal kapcsolatos előírását. A kitiltásról és annak okáról a keresőmotor általában nem küld külön figyelmeztetést. Amennyiben rátalálunk a problémára és orvosoljuk azt, nagy valószínűséggel újra visszakerülhetünk a találati listába. A keresőoptimalizálás a SEO során el kell kerülni azokat a technikákat, melyek a bannoláshoz vezetnek! 

 

Bannolás a közösségi média marketingben és a weboldalakon

Bannolásnak nevezzük azt is, amikor egy közösségi média felületről, pl. Facebook oldalról vagy csoportból az oda nem illő személyeket kitiltjuk. Bannolhatunk felhasználókat weboldalunkon is, amennyiben van lehetőség hozzászólásra (Komment vagy fórum modul)

címkék: SEO, keresőoptimalizálás
Internetes biztonság

Nem is hinnéd mennyi mindent tud rólad az internet!

2018-10-18

Az internetezők számára különösen kényes témává vált a magánélet kérdése az elmúlt évek során. A közösségi média sokakat megoszt azzal kapcsolatban, hogy megéri-e annyi személyes adatot nyilvánosságra hozni magunkról a „teljes közösségi élményért” cserébe.

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt

Így növelheted meg Instagram követőid számát egyetlen hónap alatt (1. rész)

2018-10-14

Az Instagram népszerűség-hulláma már évekkel ezelőtt elkezdődött, és a mai napig is tart. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezzenek cégüknek vagy akár személyesen maguknak több Instagram követőt. Mutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!