Ne maradj le versenytársaidtól, kerülj az élmezőnybe!

Elvégezzük céged teljeskörű online marketing auditálását és kialakítjuk komplex online marketing stratégiádat!

Keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, CPC hirdetések, PR megjelenések - kéz a kézben.

Veled együtt találjuk meg a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy ne kelljen többé vaktában lövöldöznöd!

Kérd ajánlatunkat!

Keresés

Menü

Mi az a bannolás avagy a kitiltás a keresőoptimalizálás és mi a közösségi média marketing területén? A szó magyarázata, értelmezése a marketing tanácsadó szerint.

Marketing Professzorok

Bannolás


Kitiltva (Banned) / (Kitiltás = Bannolás)

Bannolás a keresőoptimalizálás területén

Bannolásról akkor beszélünk, amikor egy weboldal kitiltásra kerül egy keresőmotor találatai közül, mert az megsértette valamelyik tartalommal kapcsolatos előírását. A kitiltásról és annak okáról a keresőmotor általában nem küld külön figyelmeztetést. Amennyiben rátalálunk a problémára és orvosoljuk azt, nagy valószínűséggel újra visszakerülhetünk a találati listába. A keresőoptimalizálás a SEO során el kell kerülni azokat a technikákat, melyek a bannoláshoz vezetnek! 

 

Bannolás a közösségi média marketingben és a weboldalakon

Bannolásnak nevezzük azt is, amikor egy közösségi média felületről, pl. Facebook oldalról vagy csoportból az oda nem illő személyeket kitiltjuk. Bannolhatunk felhasználókat weboldalunkon is, amennyiben van lehetőség hozzászólásra (Komment vagy fórum modul)

címkék: SEO, keresőoptimalizálás

Éttermek rangsorolása a Google Térképen

2018-12-10

Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért épp az a három létesítmény jelenik meg a Google Térkép találatok között, valahányszor rákeresel egy város éttermeire? Szeretnél te is bejutni az áhított három közé, hogy minél több kereső felhasználó lássa meg nevedet, valahányszor étkezési...

Gyorstippek az Instagram meghódításához marketingeseknek

2018-12-09

Facebook helyett Instagram? Egyre több online marketinges dönt így. Mutatjuk, hogyan pótold kiesett weboldal forgalmadat az Instagram marketing segítségével!   

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!