Mi az a bannolás?

Keresés

Menü

Mi az a bannolás avagy a kitiltás a keresőoptimalizálás és mi a közösségi média marketing területén? A szó magyarázata, értelmezése a marketing tanácsadó szerint.

Marketing Professzorok

Bannolás


Kitiltva (Banned) / (Kitiltás = Bannolás)

Bannolás a keresőoptimalizálás területén

Bannolásról akkor beszélünk, amikor egy weboldal kitiltásra kerül egy keresőmotor találatai közül, mert az megsértette valamelyik tartalommal kapcsolatos előírását. A kitiltásról és annak okáról a keresőmotor általában nem küld külön figyelmeztetést. Amennyiben rátalálunk a problémára és orvosoljuk azt, nagy valószínűséggel újra visszakerülhetünk a találati listába. A keresőoptimalizálás a SEO során el kell kerülni azokat a technikákat, melyek a bannoláshoz vezetnek! 

 

Bannolás a közösségi média marketingben és a weboldalakon

Bannolásnak nevezzük azt is, amikor egy közösségi média felületről, pl. Facebook oldalról vagy csoportból az oda nem illő személyeket kitiltjuk. Bannolhatunk felhasználókat weboldalunkon is, amennyiben van lehetőség hozzászólásra (Komment vagy fórum modul)

címkék: SEO, keresőoptimalizálás
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!