Apróhirdetés, azaz a Classified Ad

Keresés

Menü

Apróhirdetés, azaz a Classified Ad jelentése, jellemzése és értelmezése az online marketing szakszótárban.

Marketing Professzorok

Apróhirdetés


Ez a hirdetéstípus különösen az offline, pontosabban a nyomtatott médiában (újságok, magazinok) elterjedt. Az apróhirdetések általában egy rövid szövegrészletből állnak. A nyomtatott médiával ellentétben interneten esetenként egy kép is tartozik hozzájuk. Csupán minimális információt tartalmaznak az adott termékről vagy szolgáltatásról, annak jellemzőiről és elérhetőségekkel (az interneten általában hivatkozással is). Az apróhirdetéseket általában különböző kategóriákra osztják szét (ingatlan, autók, elektronikai eszközök, stb.)

 

Apróhirdetések már az újságok megjelenése óta léteznek, és a mai napig az internetes marketinggel foglalkozók is eredményesen alkalmazhatják őket, mint olcsó hirdetési eszközöket.
 

címkék: Marketing stratégia
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!