Keresés

Menü

Az ajándék, azaz a give-away jelentése, jellemzése és magyarázata a Máté Balázs vezető online marketing tanácsadó által összeállított szakszótárban.

Marketing Professzorok

Ajándék


Amikor egy terméket költségmentesen ajándékozol oda egy ügyfélnek. Akár egyfajta bónuszként is lehet tekinteni egy ilyen ajándékra. Az effajta ajándékozás célja a kapcsolatok kiépítése, és ezzel több lehetséges ügyfél bevonzása, ami egy hatékonyabb üzletet eredményezhet. Az ajándékokat gyakran ösztönzésként használják egy hírlevélre való feliratkozásra.

 

Az ajándékoknak számos típusa létezik, ezek lehetnek például:

 

 

- Egy ingyenes ebook vagy hírlevél

- Egy szoftver próbaverziója, amely arra ösztönözheti a felhasználót, hogy megvásárolja annak teljes verzióját.

- Egy ingyenes kézzel fogható ajándék, mint például egy könyv, egy karóra, vagy bármilyen más fizikai tárgy egy új termék vagy szolgáltatás megjelenésekor.
 

címkék:
Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-08-21

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!