Keresés

Menü

Csomagajánlataink induló vállalkozások számára kedvező áron: online marketing tanácsadás csomagok!Csomagajánlataink induló kisvállalkozások számára

 

Kinek valóak KKV csomagajánlataink?

Azon mikro-, kis- és középvállalkozások számára hoztuk létre kedvezményes árú csomagajánlatainkat, akik szeretnék fellendíteni kezdő vállalkozásukat anélkül, hogy egy marketing asszisztens fizetésénél nagyobb összeget kellene erre ráfordítaniuk.

 

KKV csomagajánlataink alapvető marketing feladatok elvégzését tartalmazzák, amelyek megadják azt a kezdeti löketet, amelyre a Te vállalkozásodnak is szüksége lehet!

 

A csomagajánlatban foglalt óraszámok minden esetben marketing tanácsadásra, munkavégzésre és account munkára használhatóak fel a megadott paraméterek alapján.

 

 

Miben többek egyedi, stratégia alapján felállított csomagjaink?

KKV csomagajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy minden nélkülözhetetlen marketing eszközt felhasználhassunk Céged sikere érdekében – ám azokat csak korlátozott számmal, ill. munkatársaid bevonása segítségével tudjuk kivitelezni.

 

Haladó Cégek számára komplex online marketing tanácsadásunk ajánljuk, amelyek feladatait, óraszámait egy összeállított online marketing stratégia keretén belül tudjuk megmondani. A stratégia készítése során elemezzük Céged eddigi tevékenységeit és eszközeit, és az eredmények alapján, személyre szabottan állítjuk össze ajánlatunkat. Míg a KKV csomagajánlatok statikus jellegűek, az óraszámok és az elvégzett feladatok fixek, addig komplex ajánlatunkban a kibővített feladatok mellett teljes körű marketing menedzsmentet vállalunk kreatív ötletek tervezésére, kivitelezésére az előre megbeszél óraszám terhére.

 

A komplex csomag tartalmaként Céged Máté Balázs közreműködésére is számíthat, míg KKV ajánlatainkban Balázs a munkálatokban közvetlenül nem vesz részt (a háttérben természetesen konzultációk zajlanak, és Céged a Marketing Professzorok kutatásainak minden gyümölcsét élvezheti a tanácsadókon keresztül!:) )

 

Egyedi, komplex ajánlatunkhoz kérd az Online marketing audit és stratégia kialakítását! Bővebb információhoz kattints IDE.

 

Elérhető csomagajánlataink induló kisvállalkozások számára:

           

 

Csomagajánlataink részleteiért kattints az alábbi linkek egyikére:

- KKV mini csomagajánlat: a kezdő löket!

- KKV medium csomagajánlat: hatékony marketing egy asszisztens fizetéséért!

- KKV premium csomagajánlat: ha többre vágysz…!
 

Vagy kérd személyre szabott ajánlatunkat komplex marketing csomagra – online markeitng audit és stratégia elkészítésével – IDE kattintva!

 


Vissza a főoldalra
címkék: Online marketing

Ingyenes webgrafikai eszközök

A legjobb ingyenes online eszközök webgrafikák készítéséhez

2017-03-22

Minden valamire való prezentációban, vagy modern weboldalon nélkülözhetetlenek a vizuális elemek. Gyerekkorunkban is azok a könyvek voltak a kedvenceink, amelyek tele voltak színes képekkel. Mint azt már a tudomány is...

Marketing tanácsadó, Máté Balázs blogja

Az Adidas bedobta az első marék földet a TV és rádió reklámok sírjába – a cég az online...

2017-03-19

Mi, online marketing tanácsadók sokat hangoztatjuk, a TV és rádió hirdetések kora lejárt. Remélem azonban, amikor egy olyan világcég, mint az Adidas hoz stratégiai döntést ezen felületek elhagyásáról, a magyar KKV...

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!Tanfolyamok