Keresés

Menü

Csomagajánlataink induló vállalkozások számára kedvező áron: online marketing tanácsadás csomagok!Csomagajánlataink induló kisvállalkozások számára

 

Kinek valóak KKV csomagajánlataink?

Azon mikro-, kis- és középvállalkozások számára hoztuk létre kedvezményes árú csomagajánlatainkat, akik szeretnék fellendíteni kezdő vállalkozásukat anélkül, hogy egy marketing asszisztens fizetésénél nagyobb összeget kellene erre ráfordítaniuk.

 

KKV csomagajánlataink alapvető marketing feladatok elvégzését tartalmazzák, amelyek megadják azt a kezdeti löketet, amelyre a Te vállalkozásodnak is szüksége lehet!

 

A csomagajánlatban foglalt óraszámok minden esetben marketing tanácsadásra, munkavégzésre és account munkára használhatóak fel a megadott paraméterek alapján.

 

 

Miben többek egyedi, stratégia alapján felállított csomagjaink?

KKV csomagajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy minden nélkülözhetetlen marketing eszközt felhasználhassunk Céged sikere érdekében – ám azokat csak korlátozott számmal, ill. munkatársaid bevonása segítségével tudjuk kivitelezni.

 

Haladó Cégek számára komplex online marketing tanácsadásunk ajánljuk, amelyek feladatait, óraszámait egy összeállított online marketing stratégia keretén belül tudjuk megmondani. A stratégia készítése során elemezzük Céged eddigi tevékenységeit és eszközeit, és az eredmények alapján, személyre szabottan állítjuk össze ajánlatunkat. Míg a KKV csomagajánlatok statikus jellegűek, az óraszámok és az elvégzett feladatok fixek, addig komplex ajánlatunkban a kibővített feladatok mellett teljes körű marketing menedzsmentet vállalunk kreatív ötletek tervezésére, kivitelezésére az előre megbeszél óraszám terhére.

 

A komplex csomag tartalmaként Céged Máté Balázs közreműködésére is számíthat, míg KKV ajánlatainkban Balázs a munkálatokban közvetlenül nem vesz részt (a háttérben természetesen konzultációk zajlanak, és Céged a Marketing Professzorok kutatásainak minden gyümölcsét élvezheti a tanácsadókon keresztül!:) )

 

Egyedi, komplex ajánlatunkhoz kérd az Online marketing audit és stratégia kialakítását! Bővebb információhoz kattints IDE.

 

Elérhető csomagajánlataink induló kisvállalkozások számára:

           

 

Csomagajánlataink részleteiért kattints az alábbi linkek egyikére:

- KKV mini csomagajánlat: a kezdő löket!

- KKV medium csomagajánlat: hatékony marketing egy asszisztens fizetéséért!

- KKV premium csomagajánlat: ha többre vágysz…!
 

Vagy kérd személyre szabott ajánlatunkat komplex marketing csomagra – online markeitng audit és stratégia elkészítésével – IDE kattintva!

 


Vissza a főoldalra
címkék: Online marketing

Minden posztnál feltűnik a lila madár

Miért van ott mindenhol ez az idegbajos lila madár?

2017-02-20

Ez az idegbajosnak tűnő lila madár szinte minden Facebook poszt alatti kommentnél feltűnik. Olvasóink is kérdezték, hogy mégis mit keres ott ez a madár. A most következő cikkben elmondjuk nektek! 

Hogyan tervezzünk sikeres email marketing stratégiát?

A sikeres email marketing stratégia alapjai

2017-02-20

Ejtsünk néhány szót az igényes email hirdetésekről, mint a sikeres marketing stratégiák egyik alapvető eszközéről.

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!Tanfolyamok