Keresés

Menü

Mi az a banner? A banner, mint online marketing fogalom meghatározása, értelmezése, magyarázata az online marketing tanácsadó megfogalmazásában.

Marketing Professzorok

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb online marketing cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövesd LinkedIn, Google Plus vagy Instagram oldalunkat!

.


Hírlevél feliratkozás
Lexikon

Banner


Reklámcsík (Banner)

A weboldalakon elhelyezett képes hirdetések. Az ilyen hirdetések rendkívül népszerűek az internetes marketing világában. Méreteik szerint más és más nevekkel is illethetik őket, például a magas, oszlopszerű transzparenseket „skyscraper,” azaz „felhőkarcoló” néven is emlegetik.

 

Mi az a banner?

 

A transzparensek lehetnek mozdulatlan képek, animációk, videók, tartalmazhatnak hangot és általában interaktívak is. Az ilyen reklámfelületek ára függ a weboldal üzemeltetőjétől és a reklámozótól is. A leggyakoribb árszabási módszerek a CPM (cost-per-thousand impressions = ezer megjelenítésenkénti költség) és a fix összegek bizonyos megjelenítési időkért.

címkék: Online marketing
Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

Te is könnyen a Google fekete listájára kerülhetsz, tudtod nélkül is!

2017-05-19

Azt hiszed, csak akkor kerülhet a weboldalad a Google fekete listájára, ha tiltott technikákat alkalmazol? Tévedsz! Megmutatom milyen könnyen elérhet a vég, és azt is, hogyan védekezz ellene! 

Instagram marketing - Így használhatod üzleti célokra az Instagramot

Instagram marketing - Így használhatod üzleti célokra az Instagramot

2017-04-05

Az Instagram nem csak a magukat szépnek képzelő lányok selfieiről szól, marketing eszközként is kiváló, ha tudod, hogyan cégesen kell kezelni. Megmutatjuk!  

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!