Keresés

Menü

KKV Mini (10 órás) online marketing tanácsadás csomagajánlat

Marketing Professzorok

KKV Mini (10 órás) online marketing tanácsadás csomagajánlat

Kinek való a 10 órás online marketing tanácsadás csomag?

Minimum csomagunk azon KKV, vagy mikrovállalkozások számára hoztuk létre, akik szeretnék induló vállalkozásuk fellendíteni, elindítani a fejlődés útján. A minimum csomag nem tartalmazza Máté Balázs személyes közreműködését, így a havi kreatív javaslatok elkészítésében is munkatársai vesznek csak részt – természetesen Balázs tanításai alapján a vele való konzultáció segítségével.

 

A 10 óra tanácsadásra, munkavégzésre és account munkára használható fel.

 

 

A 10 órás online marketing tanácsadás csomag tartalma:

 

Közösségi média megjelenés:

- A megrendelő Facebook oldalának menedzselése a megrendelő munkatársainak briefelésével, tanácsadással az oldalvezetéssel kapcsolatban.

- A megrendelő Facebook oldalára elhelyezett posztok átosztása a Marketing Professzorok saját Facebook oldalaira, 1,5 millió rajongótáborunk elé a magas elérés-szám érdekében. Az átosztások száma: 5 db/hó

 

 

Tartalommarketing:

- Havi 2 PR cikk elhelyezés biztosítása a Megbízott újságaiban – cikkmag alapján, amelyhez a szakmai részt – egy összeállított „cikkmagot” – a Megbízó nyújtja. A cikkek a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelő linkkel kerülnek fel.

- Havi 2 cikk írása a Megbízó weboldalára cikkmag alapján, amelyhez a szakmai hátteret – az összeállított „cikkmagot” – a Megbízó adja.  

- Cikkek megosztása, promotálása a Marketing Professzorok kapcsolódó, célcsoportot tartalmazó Facebook oldalain.

 

 

CPC hirdetések:

- Havi 1 Facebook hirdetés elkészítése és optimalizálása. A további Facebook kampányok megrendelése a csomagajánlaton kívül, felárral lehetséges!

- 1 db AdWords kampány optimalizálás a kampányterv alapján – A Megbízó AdWords kampányainak folyamatos figyelése, optimalizálása, az eredmények elemzése. A további AdWords kampányok megrendelése a csomagajánlaton kívül, felárral lehetséges!

// A csomagajánlat a hirdetések elkészítését, optimalizálást tartalmazza. A hirdetésben elköltött összeg a megrendelőt terheli!

 

 

Keresőoptimalizálás:

- A megrendelővel közösen 10 kulcsszó kiválasztása, a weboldal megfelelő aloldalainak (landing page) erre történő folyamatos optimalizálása On Site eszközök segítségével

- Megbízó weboldalának elemzése, javaslatok nyújtása a keresőoptimalizált weboldal kialakítása érdekében

- Off Site SEO: linkmarketing a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelően, havi 5 link gyűjtése (PR cikkekben, egyéb tartalmakban)

 

 

Management:

- Havi jelentés készítése a tárgyhónapban elvégzett feladatokról, az elért eredményekről javaslatokkal, következtetésekkel – és ennek megküldése e-mailben.

- Konzultációs lehetőség telefonon és írásban a Megbízott munkatársaival havi 1 óra terhére.

 

 

 

A 10 órás online marketing tanácsadás csomag ára: nettó 65 000 Ft/hó 


Vissza a főoldalra
címkék:

Instagram marketing - Így használhatod üzleti célokra az Instagramot

Instagram marketing - Így használhatod üzleti célokra az Instagramot

2017-04-05

Az Instagram nem csak a magukat szépnek képzelő lányok selfieiről szól, marketing eszközként is kiváló, ha tudod, hogyan cégesen kell kezelni. Megmutatjuk!  

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolból magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!

Újságíró asszisztenst keresnek a Marketing Professzorok!

2017-02-18

Ha úgy érzed, jól fogalmazol, írott anyagokat könnyen fordítasz angolról magyarra és szeretnél sok mindent megtanulni az online újságírásról, az online marketingről, akkor érdemes jelentkezned hozzánk!   

Hírlevél feliratkozás

Tudományos marketing tippek, gyakorlati tapasztalatokon próbálva. Iratkozz fel most!